Kockice se poklopile, Zidan prihvatio, ovo će biti Realovi transferi leta!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2017, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kockice se poklopile, Zidan prihvatio, ovo će biti Realovi transferi leta!

Florentino Perez je prelomio, izgleda da će posle ovoga svi biti zadovoljni!

Povratak Dijega Košte u Atletiko je samo početak, po principu spojenih sudova, ovo će uzrokovati nekoliko transfera, ali ne na način na koji smo očekivali.

Real Madrid je u glavnoj ulozi. Izgleda da su prelomili, narednog leta popustiće, prodati Gareta Bejla Mančester Junajtedu.

Već smo pričali da je Murinju važniji Velšanin od napadača, jer bi mu to rešilo mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << problema po levoj strani. Bejl bi mogao da pokrije ključnu poziciju u ofanzivi, ali i da u 3-5-2 praktično bude levi spoljni igrač.

Zbog toga bi Mančester Junajted odustao od Antoana Grizmana, na kraju krajeva, njihova jeftinija opcija bi bio besplatni Aleksis Sančez, mada Murinjo namerava da forsira Rašforda, a vratiće se i Ibra.

To bi otvorilo put Realu. Grizman je ideja Florentina Pereza sa kojom se Zidan složio, može da igra na više mesta u napadu i umesto Ronalda. Benzema je produžio ugovor, on će sigurno ostati, klasičan napadač nije potreban, imaju i Borhu Majorala, a Kavani je prestar.

Kako bi reagovao Atletiko?

Pa, dva kluba imaju dobre odnose, iako su gradski rivali. Ovog leta je Real doveo Tea Ernandeza, ali je komšijama kao gest dobre volje platio više nego što je bila klauzula.

Isto bi moglo da se desi sa Grizmanom, Atletiko ne bi platio klauzulu od 100 miliona, već više novca, pa u tom slučaju komšije bi mogle da puste svog najboljeg igrača.

Jasno, najteže bi bilo Grizmanu na "Madrilenju", ali je sigurno on kupio lojalnost navijača kada je ostao još sezonu ovog leta jer je Atletiko pod suspenzijom.

Za njega se interesuje i Barselona, ali Atletiko neće propustili priliku da dobije što više novca za Francuza.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.