Klop štiklirao i Mančester, njegovi Redsi najbolji ikada!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop štiklirao i Mančester, njegovi "Redsi" najbolji ikada!

Nemac sa razlogom prezadovoljan nakon nove pobede njegove ekipe.

Trener fudbalera Liverupla Jirgen Klop rekao je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Mančester junajted i da nije razmišljala o osvajanju šampionske titule.

"Bilo je fantastično, kontrolisali smo utakmicu, dominirali smo. Igrali smo protiv fizički neverovatno snažne ekipe. Pritiskali smo ih, osvajali lopte, bili smo agresivni, bili smo hrabri. Posle pola sata nismo dobro razumeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmicu, nismo mnogo trčali, a onda su oni postigli gol u tom periodu. Ostali smo u igri u drugom poluvremenu, radili šta je trebalo, a onda je Šak ušao i postigao dva gola, briljantno", rekao je Klop, preneo je "Bi-Bi-Si" (BBC).

Liverpul je na "Enfildu" pobedio Mančester junajted sa 3:1 i vratio se na prvo mesto na tabeli.

Poveli su u 24. minutu golom Sadia Manea, a izjednačio je Džesi Lingard u 33. minutu. Pobedu "crvenima" doneo je rezervista Džerdan Šaćiri, golovima u 73. i 80. minutu.

"Šaćiri je sjajan igrač. Razgovarali smo, posle dobrog starta postao je manje odlučan. Njegova leva noga stvorena je za odlučujuće stvari i šutiranje", naveo je Klop.

Nemački trener dodao je da njegova ekipa nije razmišljala o tituli.

"Danas smo igrali protiv Junajteda. Ni jedan sekund nismo razmišljali o tituli. Želeli smo da pobedimo, što je dovoljno teško. Znamo da smo dobar fudbalski tim. Morali smo to da dokažemo i da nastavimo to da dokazujemo", naveo je Klop.

Inače, "Redsi" su neporaženi nakon 17 odigranih kola, a zaključno sa prošlom sezonom imaju 18 vezanih mečeva bez poraza, što je rekord kluba.

Klop je tako savladao i Mančester junajted u PL, što je 26. tim protiv kojeg je ostvario trijumf u Engleskoj, bolje rečeno, Nemac je uspeo da makar jednom dobije svakog rivala sa kojim se na klupi Liverpula susreo na Ostrvu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.