Kantona: Murinjov stil se neće dopasti navijačima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kantona: Murinjov stil se neće dopasti navijačima

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Erik Kantona izrazio je sumnju da je Žoze Murinjo pravi čovek za menadžera Mančester Junajteda i istakao da se njegov defanzivni stil fudbala neće dopasti navijačima.

Junajted je juče otpustio Holanđanina Luja Van Gala, a kako su preneli mnogobrojni britanski mediji njegovu funkciju preuzeće bivši menadžer Porta, Intera, Reala i Čelsija.

"Cenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Murinja, ali mislim da fudbal koji potencira nije za Junajted. Dopada mi se njegov karakter i strast kojom pristupa igri. On je veoma inteligentan i zahteva 100 posto od svakog fudbalera, I naravno, on uvek osvaja trofeje. Ipak, mislim da navijači Junajteda neće voleti njegov stil fudbala, čak i ako bude pobeđivao", rekao je Kantona za Gardijan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.