Kakve vesti za Junajted, dva ogromna pojačanja, plus, dvojica najboljih ostaju!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakve vesti za Junajted, dva ogromna pojačanja, plus, dvojica najboljih ostaju!

Ole Gunar Solskjer će izgleda biti veliki dobitnik prelaznog roka.

Mančester Junajted će dobiti novog štopera, u pitanju je Hari Megvajer, engleski reprezentativac će se za oko 90 miliona evra sa bonusima preseliti na "Old Traford".

Ali, to je tek početak.

Naime, Solskjer je potvrdio da će De Hea potpisati novi ugovor i postati najplaćeniji golman svih vremena. Španac je izgleda prelomio, ponuda je oko 21 miliona evra po sezoni, jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne odbija se. Sjajni čuvar mreže potpisaće ugovor na pet godina.

Pol Pogba izgleda ostaje, naime, Real neće platiti oko 170 miliona evra, Juve je još ranije odustao pa će po svemu sudeći, Pogbi takođe biti ponuđen, novi, astronomski ugovor.

Junajted želi da dovede još jednog vezistu, Bruna Fernandeša iz Sportinga, njegova cena je oko 60 miliona evra i on bi na neki način trebalo da popuni mesto u rosteru Erere, mada nije u pitanju isti tip igrača.

Kada dođe Megvajer, Solskjer će sigurno prodati jednog štopera, ne Lindelefa koji je prvi izbor, ali bi neko od preostale četvorice, recimo Džons mogao da napusti klub.

Ostaje još da se reši pitanje Lukakua, cena je 80 miliona evra, Inter i dalje ne uspeva da skupi novac za Belgijanca, Solskjer ga ubeđuje da ostane, ali ako napadač ode, neće tražiti zamenu.

Izgleda da je Norvežanin na putu da napravi ono što je želeo, da zadrži tim, pojača se mladim igračima, podsetimo da su stigli Van-Bisaka i Džejms, kao i da kupi štopera koji će odmah biti standardan i oko koga će okupiti odbranu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nikad viđeno u golmanskom svetu: David de Hea ode na 100.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2019

Možda  se prošla sezona, posebno njen kraj, može smatrati najlošijom u karijeri, međutim, David de Hea se toliko puta dokazao u dresu španske reprezentacije i Mančester junajteda da nije ni čudo što je, ipak, isterao svoje. Čuvar mreže Crvenih đavola dogovorio je potpis novog ugovora sa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.