Kako bi Ferguson rešio problem sa Pogbom?

Izvor: B92, 28.Sep.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako bi Ferguson rešio problem sa Pogbom?

Legendarni vezista Mančester junajteda Pol Ins prokomentarisao je kako bi ser Aleks Ferguson rešio situaciju sa Polom Pogbom.

Već nedeljama Old Traford "trese" sukob između dve najveće zvezde tima, menadžera Žozea Murinja i najskupljeg igrača i kapitena(?) Pogbe.

I dok javnost raspravlja da ko će izaći kao pobednik u ovom sukobu, da li će "Teatar snova" napustiti Murinjo ili Pogba, Ins >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nema dilemu kako bi problem rešio legendarni Fergi.

"Da se ova situacija dogodila kod Aleksa Fergusona, on bi odmah rekao: "Pogba odlazi. Odmah ga prodajte". On ne bi dopustio da mu se u ekipi podsmevaju zbog Pogbinog ponašanja. Pogba kod Fergusona ne bi smeo ništa da kaže novinarima i tako dodatno pogorša situaciju. Ono što on sad radi je cirkus. Kada bi svake nedelje odigrao vrhunski, bio dosledan i koristan na terenu, imao bi više prava da govori loše o Junajtedu. Ali on tako ne igra", rekao je Ins.

Sličan rasplet se i očekuje, jer brojni mediji spekulišu da će Junajted već u januaru prodati Pogbu, i to verovatno opet Juventus.

"Mislim da je Pogbina sudbina već odlučena i da će napustiti klub u januaru. Govori se da će Murinjo da ode ranije, ali malo je verovatno da će Ed Vudvord to da dopusti jer bi u tom slučaju omogućio da igrač bude važniji od trenera i ostatka tima", dodao je Ins.

Pominjanje Fergusona podsetilo nas je na 2012. kada je Ferguson dozvolio da tada jedan od najtalentovanijih igrača sveta, Pogba, napusti Junajted i pređe Juventus za "siću".

"Pogba je potpisao za Juventus mnogo pre nego što smo mi postali toga svesni. To je razočaravajuće jer nije pokazao nikakvo poštovanje. Iskreno, ako tako nastavi, prilično sam srećan što je otišao od mene", rekao je tada Ferguson i upozorio na Pogbinog agenta Mina Rajolu.

"U fudbalu postoje jedan ili dva agenta koje jednostavno ne volim. Jedan od njih je Rajola, Pogbin agent", reklo bi se da je upozorio na vreme Fergi svoj voljeni klub.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.