Juventus nudi Junajtedu Dibalu u zamenu za Lukakua

Izvor: B92, 27.Jul.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus nudi Junajtedu Dibalu u zamenu za Lukakua

Juventus je voljan da pokvari planove Interu oko transfera Romelua Lukakua iz Mančester junajteda.

Nedeljama unazad Inter pokušava da ostvari dolazak Belgijanca u svoje redove, dve ponude su odbijene od strane Junajteda koji traži 90 miliona evra, a sada je u celu priču ušao i Juventus.

Prvak Italije je kako prenosi "Skaj Sports" voljan da trguje sa Mančester junajtedom, ali tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi na "Old Traford" poslao Argentinca Paula Dibalu čija se vrednost otprilike procenjuje kao i Lukakuova.

Problem može da bude jedino ako Dibala ne bude želeo da zaigra za Junajted, pošto se za njega raspituje i Totenhem., ali u tom slučaju postoji i rezervna opcija, pošto je Junajted navodno zainteresovan i za Daglasa Kostu.

Dibala je pre nekoliko meseci govorio kako ne bi imao ništa protiv da zaigra u Premijer ligi, ali Junajteda neće ove sezone biti u Ligi šampiona što im samo otežava posao i u prelaznom roku.

Ukoliko Dibala ne bude stigao na "Teatar snova" veruje se da će se u tom slučaju klub okrenuti pokušaju da dovede mladog napadača Liona, Musu Dembelea.

Prioritet Olea Gunara Solskjera je i dalje defanzivac i igrač sredine terena. Hari Megvajer je neko ko bi mogao da pojača "crvene đavole", ali Lester insistira na ceni od 90 miliona evra.

U međuvremenu, oglasio se i Romelu Lukaku i to preko Tvitera sa misterioznom porukom u društvu svog agenta, Federika Pastorela.

"Uskoro se sve nastavlja", napisao je Belgijanac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.