Juve mu pronašao zamenu, Brazilac se seli već u januaru?

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve mu pronašao zamenu, Brazilac se seli već u januaru?

U Torinu su svesni da bi mogli da ostanu bez važnog igrača, pa su već krenuli u potregu za njegovom zamenom.

Aleks Sandro je odavno na radaru brojnih evropskih klubova, Čelsi, Mančester junajted i PSŽ pažljivo motre na njegovu situaciju u redovima "Stare dame".

Toga su svesni i u Torinu, pa su navodno već krenuli u potragu za njegovom zamenom.

Na radaru "Bjankonera" tako se našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i levi bek Benfike Aleks Grimaldo, mladi Španac koji je svoje fudbalsko znanje stekao u "La Masiji", ali nikada nije dobio pravu šansu na "Kamp Nou".

Grimaldo je na "Lužu" demonstrirao da poseduje veliki kvalitet, ove sezone je na 13 nastupa upisao dva gola i asistenciju, a brojni klubovi su i za njegove usluge svojevremeno pokazivali interesovanje.

Ostao je ipak u Lisabonu, ali je Juve navodno spreman da plati 35 miliona evra za njegove usluge i to već u januaru.

U tom slučaju bi najverovatnije i Aleks Sandro promenio sredinu tokom zimskog prelaznog roka, videćemo kako će se ova situacija razvijati kada počne transfer pijaca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.