Junajted želi Dibalu, spreman da dâ Pogbu

Izvor: B92, 09.Sep.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted želi Dibalu, spreman da dâ Pogbu

Francuski fudbaler Pol Pogba sve je bliži odlasku iz Mančester junajteda, koji u zamenu za njega možda prihvati Argentinca Paola Dibalu.

Pogba je iz Juventusa prešao u Junajted, pre dve godine za 105 miliona evra, a sada bi mogao da se vrati u "Staru damu".

Kako su ranije pisali italijanski mediji Pogba je izričito tražio transfer u januaru, u Juventus ili Barselonu, a "Crveni đavoli" bi verovatno bili zadovoljniji kada bi Francuza vratili Juventusu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Žoze Murinjo, menadžer ekipe, iskazao je interesovanje za talentovanim 24-godišnjim Dibalom, krilnim napadačem koji je malo "pao u senku" Kristijana Ronalda.

Dibala je sve češće na klupi Masimilijana Alegrija, a uz Ronalda mesto u timu pre njega dobijaju Mandžukić, Bernardeski, Kosta...

Argentinca u Juventusu vrednuju na 120 miliona evra, ali bi uključivanje Pogbe u razmenu znatno promenilo uslove potencijalnog transfera.

Pored Junajteda, za Dibalu su zainteresovani i PSŽ, Real Madrid i Barselona.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.