Junajted pronašao zamenu za kapitena u trećoj ligi!

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2020, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted pronašao zamenu za kapitena u trećoj ligi!

Šta će reći navijači?

Puno se priča o prelaznom roku na "Old Trafordu", svaki dan se neka nova imena dovode u vezu sa klubom iz Mančestera, poslednje informacije možete pronaći OVDE.

Ešli Jang će izgleda napustiti "Đavole" nakon osam i po godina, spreman je da prihvati ponudu iz Italije, više OVDE.

Izgleda da su mu u Junajtedu spremili i zamenu.

Kako "Skaj Sports" prenosi, Mančester junajted će sa pozajmice iz Tranmir Roversa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vratiti mladog defanzivca Kamerun Bortvik-Džeksona.

Ovom 22-godišnjem fudbaleru je šansu u prvom timu "Đavola" još 2015. godine ukazao Van Gal, upisao je ukupno 14 nastupa za Junajted, bio je na pozajmicama u Vulverhemptonu, Lidsu, Skantorpu i od ove sezone u Tranmiru.

Sada se vraća na "Old Traford", po svemu sudeći da pojača konkurenciju po bokovima u odbrani, zbog sve očiglednijeg odlaska Ešli Janga u Milano.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.