Junajted postavlja legendu kluba na mesto sportskog direktora?

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted postavlja legendu kluba na mesto sportskog direktora?

Trenutno obavlja sjajan posao.

Kako prenose engleski mediji, Mančester junajted i dalje traži sportskog direktora.

Trenutno niko ne obavlja pomenutu funkciju u klubu i već neko vreme na "Old Trafordu" traže pravog čoveka, čini se da su ga pronašli u Amsterdamu.

Naime, uprava "Đavola" je zainteresovana za izvršnog direktora fudbalskog kluba Ajaks Edvina van der Sara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Holanđanin je šest godina čuvao mrežu kluba sa "Old Traforda", osvojio je četiri titule u Premijer ligi i jednu u Ligi šampiona.

U Ajaksu je od 2016. godine, jedan je od najzaslužniji za stvaranje današnjeg tima Ajaksa, koji je minule sezone igrao polufinale Lige šampiona i osvojio duplu krunu u Holandiji.

Njegovo ime je visoko na listi želja čelnika kluba sa "Old Traforda", pokušaće da ga ubede da napusti svoju funkciju u Amsterdamu i vrati se u Mančester.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.