Junajted nastavio seriju, francuska veza jača od Fulama

Izvor: RTS, 09.Feb.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted nastavio seriju, "francuska veza" jača od Fulama

Fudbaleri mančester junajteda nastavili su seriju dobrih rezultata otkako je tim preuzeo Ole Gunar Solskjer, u Londonu su savladali ekipu Fulama sa 3:0. Pol Pogba dvostruki strelac.
Osma pobeda Mančester junajteda u devetoj utakmici Solskjera na klupi "đavola" – u utakmici 26. kola savladan je Fulam sa 3:0.

Norvežanin >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na klupi Junajteda obara rekorde kao trener sa najviše osvojenih bodova na početku mandata na klupi nekog od timova, a Pol Pogba igra kao preporođen otkako je iz kluba otišao Morinjo.
Francuz je u Londonu postigao dva pogotka, u 14. i 65. minutu (drugi gol sa bele tačke), da bi se u listu strelaca upisao i njegov zemljak Antoni Marsijal, u 23. minutu.
Junajted je tako, makar privremeno, preuzeo četvrto mesto na tabeli sa 51 osvojenim bodom, šest manje od trećeplasiranog Totenhema, a bod više od Čelsija, koji tek treba da igraju svoje utakmice 26. kola.

U timu Junajteda 90 minuta odigrao je Nemanja Matić, na drugoj strani Aleksandar Mitrović. Oba srpska reprezentativca uspela su da zarade žute kartone.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogba blistao, Junajted lagano do pobede nad Fulamom

Izvor: B92, 09.Feb.2019

Fudbaleri Mančester junajteda nastavljaju seriju bez poraza od kako je ulogu menadžera preuzeo Ole Gunar Solskjer. U Londonu su pobedili Fulam sa 3:0...Bio je ovo 11. meč od kako Norvežanin vodi tim sa "Old Traforda" i deseta pobeda "crvenih đavola" koji su zaista u odličnoj seriji...Junajted je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.