Junajted na udaru UEFA, za sve je kriv Ronaldo!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted na udaru UEFA, za sve je kriv Ronaldo!

Englezi će trpeti posledice.

Mančester junajted danas je kažnjen sa osam hiljada evra zbog upada navijača tokom utakmice Lige šampiona protiv Juventusa.

Jedan od navijača je upao na teren kako bi se susreo sa svojim idolom Kristijanom Ronaldom, a ovo nije prva kazna koju je evropska kuća fudbala izrekla engleskom klubu.

Na meču sa Valensijom utakmica je kasnila sa početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog gužve u saobraćaju, pa su "Crveni đavoli" morali da plate 15 hiljada evra zbog toga.

I pored svih pehova u Ligi šampiona koji su zadesili Žozea Murinja, a nisu vezani za teren, Junajted je trenutno drugi u grupi H sa dva boda manje od prvoplasiranog Juventusa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.