Junajted kreće po Sanča

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 08:26

Junajted kreće po Sanča

Fudbalski klub Mančester junajted poslao je novu, poboljšanu ponudu od 75 miliona funti za igrača Borusije iz Dortmunda Džejdona Sanča.

Kako je preneo Skaj, Junajted bi, prema novom ugovoru, unapred platio veću sumu, a ostatak kroz bonuse. Prvobitno je engleski klub ponudio 67 miliona funti, uz osam miliona bonusa.

Uprava Borusije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razmatra najnoviju ponudu, a nemački mediji preneli su da čelnici tog kluba žele oko 80 miliona funti za svog igrača.

Sančo ima ugovor sa Dortmundom do 2023. godine, a kako se navodi, najrealnija opcija je da predje u Mančester junajted, iako su i drugi klubovi zainteresovani.

Upitan da li ga priče o budućnosti ometaju na Evropskom prvenstvu, gde igra za Englesku, Sančo je odgovorio: "Ne, u redu sam".

"Uvek će biti spekulacija, posebno kada vam ide dobro. Stvar je u tome kako ćete na terenu to podneti i nastaviti da radite ono što radite", naveo je Sančo za Toksport.

Sa njim u engleskoj ekipi su Markus Rašford, Luk Šo i Hari Megvajer, fudbaleri Mančester junajteda.



"Naravno da svi momci imaju mnogo pitanja, ali svima kažem da sam trenutno koncentrisan na fudbal i na Evropsko prvenstvo, idemo korak po korak"
, naveo je Sančo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.