Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDINSTVENI IBRA: Snimkom iz teretane u svom stilu poslao poruku Žoze Murinju (VIDEO)

Fudbaler Mančester junajteda spremniji je nego ikada da se vrati na teren i ugrozi mesto startnog napadača Romelu Lukakua.

Zlatan Ibrahimović je nedavno produžio ugovor sa Mančester junajtedom, a iako se još uvek nije oporavio od povrede, mnogi nestrpljivo očekuju njegov povratak na teren.
Podsetimo, on se povredio u polufinalu Lige Evrope protiv Anderlehta kada je istegao prednje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ukrštene ligamente, prošao je kroz operaciju i povratak na teren se očekuje mnogo pre očekivanog roka.
Kako se Ibrahimović uveliko sprema i trenira, na Tviteru je objavio video uz nedvosmislenu poruku upućenu svom menadžeru Žoze Murinju.
– Recite Žozeu da dolazim – napisao je Šveđanin.
Spavaš li mirno, Romelo Lukaku?
Tell Jose I’m coming pic.twitter.com/ozN6bNL7DA
— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) September 8, 2017

The post JEDINSTVENI IBRA: Snimkom iz teretane u svom stilu poslao poruku Žoze Murinju (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.