Izvor: N1 televizija, 03.Feb.2021, 00:37

Izjednačen rekord PL – Junajted pobedio 9:0

Fudbaleri Mančester Junjateda u 22. kolu Premijer lige pobedili su Sautempton rezultatom 9:0 i tako izjednačili rekord šampionata. Gosti su meč završili sa dva igrača manje, a interesantno je da su Crveni đavoli izjednačili rekord Lestera koji je u oktobru 2019. u gostima savladao upravo Sautempton identičnim rezultatom.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Siti i Lester rutinski do pobeda u gostima

Izvor: RTS, 03.Feb.2021

Fudbaleri Mančester sitija i Lestera upisali su pobede u gostima u 22. kolu Premijer lige. "Građani" su bili bolji od Barnlija sa 2:0, dok su "lisice" istim rezultatom nadigrale Fulam. . Siti je rutinski stigao do devete vezane pobede u Premijer ligi, a 13. u svim takmičenjima,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.