Ibrahimović spasio Junajted u 84. minutu: Liverpul umalo nije slavio na Old Trafordu posle Pogbine gluposti (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović spasio Junajted u 84. minutu: Liverpul umalo nije slavio na Old Trafordu posle Pogbine gluposti (VIDEO)

Mančester junajted i Liverpul - derbi koji je apsolutno opravdao očekivanja! Dva gola pregršt prilika, strepnja do poslednjeg sudijskog zvižduka i na kraju zasluženi remi - 1:1 (0:1).

Liverpul je bio bliži pobedi jer je vodio golom Milnera ( 27. minut) sve do 84. minuta kada se Zlatan Ibrahimović najbolje snašao i matirao danas sjajnog Minjolea.

Ukoliko pogledate prilike Junajted je bio bolji rival, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ali daleko do toga da ni Liverpul nije mogao do još nekog gola. Pogotovo u 92. minutu kada je Vajnaldum očajno šutirao u kaznenom prostoru pravo u ruke De Hei.

Foto: AP/Tanjug

Sve je počelo sjajnom šansom za Pola Pogbu koji je šutirao slabijom levom nogom pored gola, da bi Francuz u 26. minutu napravio neviđenu glupost.

Ničim izazvan igrao je rukom u šesnaestercu i tako omogućio Milneru da minut kasnije postigne svoj šesti gol iz penala ove sezone.

Foto: AP/Tanjug

Foto: Tanjug/AP

Nedugo zatim Minjole je sjajno intervenisao prilikom slobodnog udarca Ibrahimovića i izbacio u korner, a takođe je odbranio zicer Mkitarijanu.

Drugo poluvreme nije donelo one atake Đavola koji su se očekivali, pogotovo što  je Žoze Murinjo ubacio Vejna Runija u igru.

Mkitarijan je sredinom drugog dela ponovo izašao sam ispred Minjolea, ali je odlučio da asistira umesto da šutirao. Jermen je bio iskosa sa desne strane.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Ulaskom Kutinja u igru, Liverpul je stvorio dve prilike kojima je mogao da reši meč (Vajnaldum, Firmino). Ipak, De Hea je bio sjajan.

Igrao se 84. minut kada je Valensija centrirao sa desne strane i tako započeo akciju koja je prethodila izjednačenju. Lopta je stigla do Runija, ovaj našao Felainija koji je pogodio stativu,a  odbijenu loptu Valensija je ponovo vratio u peterac. Tamo je bio Ibrahimović i na semaforu je stajalo 1:1.

Samo nekoliko trenutaka ranije Runi je bio u prilici da obori rekord Bobija Čarltona po broju datih golova za Junajted. Njegov šut iz blizine odbranio je Minjole, mada je pomoćni sudija ionako napravio grešku i podigao zastavicu za ofsajd.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Lion poražen na gostovanju Kaenu, Liga Šampiona se dalja!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2017

Fudbaleri Olimpik Liona poraženi su na gostovanju u 20. kolu francuske Lige 1...Vodili su fudbaleri Kena sa 2:0 u prvih pola sata, ali je onda na scenu stupio Lakazet...Dva gola sjajnog Francuza nisu bila dovoljna za trijumf gostiju iz Liona, kako je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na semaforu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.