Ibra: Pogba preskup? Moji dresovi će ga otplatiti

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra: Pogba preskup? Moji dresovi će ga otplatiti

Zlatan Ibrahimović, nova devetka Mančester Junajteda, odlgasio se povodom sve izvesnijeg prelaska Pola Pobge iz Juventusa na Old Traford. Sjajni Francuz je Junajted stigao još kao šesnaestogodišnjak, ali nikada nije bio pravu šansu od ser Aleksa Fergusona, što je iskoristila 'Stara dama' i kao tek punoletnog ga dovela u Torino " za tričavih 800.000 evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibra: Moji dresovi će otplatiti Pogbu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2016

Zlatan Ibrahimović, nova devetka Mančester Junajteda, oglasio se povodom sve izvjesnijeg prelaska Pola Pobge iz Juventusa na Old Traford...Sjajni Francuz je u Junajted stigao još kao šesnaestogodišnjak, ali nikada nije dobio pravu šansu od ser Aleksa Fergusona, što je iskoristila 'Stara dama'...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.