Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2021, 15:57

Haos u Mančesteru: Navijači Junajteda ušli na Old Traford, traže ostavku Glejzerovih (VIDEO)

Igrači Crvenih đavola sa prozora hotela gledali protest pred derbi sa Liverpulom

Možda Mančester junajtedu u ide na terenu – u četvrtak veče je razneo Romu u prvom susretu polufinala Lige Evrope – ali van njega je opšta katastrofa. Pre dve sedmice je ostavku na funkciju generlanog direktora podneo, u očima navijača omražen, Ed Vudvord, da bi u nedelju popodne fanovi Crvenih đavola nastavili proteste usmerene ka vlasnicima kluba – braći Glejzer.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Sve je počelo ispred hotela u kome je izabranici Olea Gunara Solskjera trebalo da mirno dočekaju derbi sa Liverpulom, a prenelo se na ulice, sve do Old Traford. Vrhunac je predstavljao proboj policijskoj kordona i ulazak na igralište čuvenog stadiona, lomljenje inventara (vrata, korner zastavica, sedišta na klupi za rezerve), paljenje baklji...

Svog svega toga veloiko je pitanje da li će premijerligaški duel sa Liverpulom početi u predviđenom terminu (17.30), kao i da li će se uopšte igrati danas.

Scenes inside Old Trafford now ???? #mufc #mujournal #GlazersOut pic.twitter.com/fuVT1FaQ69

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Junajteda upali na Old Traford! VIDEO

Izvor: B92, 02.Maj.2021

Navijači Mančester junajteda upali su na Old traford uoči derbi meča Premijer lige sa Liverpulom.

Nastavak na B92...

Navijači Mančester Junajteda upali na Old traford protestujući protiv Glejzera

Izvor: RTS, 02.Maj.2021

Oko 200 navijača Mančester Junajteda probilo se kroz barijere i upalo je na teren stadion Old Traford uoči duela svog kluba i Liverpula. . Kao vid protesta protiv vlasnika kluba, porodice Glejzer, oni su se okupili i ispred hotela u kome se nalaze fudbaleri Mančester...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.