GRAĐANIMA POBEDA U MANČESTERSKOM DERBIJU: Matić ponovo odbio da nosi cvet maka na dresu

Izvor: Večernje novosti, 11.Nov.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"GRAĐANIMA" POBEDA U MANČESTERSKOM DERBIJU: Matić ponovo odbio da nosi cvet maka na dresu

Mančester siti lako izašao na kraj sa gradskim rivalom - 3:1 Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas na svom terenu Mančester junajted sa 3:1 u derbiju 12. kola engleske Premijer lige.Derbi 12. kola nije doneo mnogo uzbuđenja, ali viđena su četiri gola i u većem delu meča dominacija aktuelnog šampiona Engleske, koji je pitanje pobednika praktično rešio u uvodnim minutima prvog i drugog poluvremena.Siti je poveo u 11. minutu kada je Rahim Sterling >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa leve strane na drugoj stativi proigrao Bernarda Silvu, a ovaj je odigrao povratnu loptu do Davida Silve koji je imao lak zadatak da savlada Davida de Heu.PROČITAJTE JOŠ: PREMIJER LIGA: Remi Čelsija i Evertona, "plavci" posle pet vezanih trijumfa bez celog "plena"Napadali su "građani" i u nastavku prvog dela meča, ali nisu uspeli da udvostruče prednost, da bi se situacija u 48. minutu promenila, a da tada je Serhio Aguero iskoristio proigravanje Rijada Mareza i lako savladao De Heu.Ekipa Žozea Morinja uspela je da smanji zaostatak u 58. minutu iz jedanaesterca, a pogodak je postigao Antoan Marsijal, da bi konačan rezultat postavio Ilkaj Gundogan u 86.Siti je prvi na tabeli Premijer lige sa 32 boda, dva više od Liverpula, dok je Junajted osmi sa 20.Foto: Tanjug/APMATIĆ DOSLEDAN SVOJIM PRINCIPIMASrpski reprezentativac iz Mančester junajteda Nemanja Matić i danas je na megdan gradskom rivalu Sitiju izašao bez cveta maka na dresu. Matić je ostao dosledan, jer je prethodno odbio da nosi isti simbol pre nedelju dana na utakmici protiv Bornmuta, zbog čega se u Engleskoj, a i šire, digla velika bura.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Grošničani „trojkom“ ispratili Toponičane (FOTO)

Izvor: KGsport.info, 12.Nov.2018, 01:24

Fudbaleri Vodojaže zabeležili novu „trojku“ i ostali uz grupu ekipa u vrhu tabele.. U susretu 12. kola Šumadijsko-raške zone, fudbaleri Vodojaže savladali su Šumadiju iz Toponice sa 3:0 (1:0) i ostali u konkurenciji za vrh tabele. Bila je ovo druga vezana, a ukupno sedma pobeda Grošničana...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.