Ferguson: Trebalo je da zaključaju Megvajera u kancelariju sve dok ne potpiše

Izvor: B92, 03.Avg.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Trebalo je da zaključaju Megvajera u kancelariju sve dok ne potpiše

Legenda Mančester junajteda, ser Aleks Fergsuon oduševljen je što je klub sa "Old Traforda"postigao dogovor sa Lesterom oko transfera Harija Megvajera.

Dva kluba su još u petak konačno pronašli zajednički jezik, pa će Junajted za reprezentativca Englske platiti 87,5 miliona evra plus još 5,5 miliona kroz bonuse.

Tako će Megvajer postati najskuplje plaćeni defanzivac na Ostrvu, a očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da tokom dana dođe na medicinske preglede.

Kada je reč o Fergusonu, "Mančester Ivning njuz" prenosi njegovu izjavu o transferu snažnpog defanzivca.

Kada su Fergusonu nedavno rekli da je Lester odbio prvu ponudu, Škot je dao odgovoru u svom stilu:

"Trebalo je da zaključaju momka u kancelariju i drže ga tamo sve dok ne potpiše ugovor!".

On je kažu bio začuđen da je Junajtedu trebalo toliko dugo da angažuje Megvajera, pošto je on i ranije tvrdio da se radi o igraču koji je pravi "materijal" za Junajted.

On je gledao Megvajera još 2011. godine u finalu omladinskog FA kupa kada je Junajted pobedio Šefild junajted na "Old Trafordu" sa 4:1. Megvajer je tada imao samo 18 godina i povredio se.

Škot ga je kasnio pozvao dok je ležao u bolnici da pita kako je i poželeo mu brz oporavak. Megvajer je tada navodno rekao prijateljima kako želi da jednog dana zaigra na "Old Trafordu".

Ta želja će mu se ostvariti osam godina kasnije pod uslovom da bude sve u redu na medicinskim pregledima u Karingtonu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.