FULAM IMA OZBILJNE PLANOVE: Mitrović sa saigrača dobija fudbalera Mančester junajteda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 17:19

FULAM IMA OZBILJNE PLANOVE: Mitrović sa saigrača dobija fudbalera Mančester junajteda!

Ovo bi bilo ozbiljno pojačanje.

Fulam se ekspresno vratio u Premijer ligu. Prošli put nisu pametno ulagali, doveli su ogroman broj igrača, dobar deo nije imao kvalitet, ostalima je trebalo previše vremena da se adaptiraju na engleski fudbal. Ovaj put transfer politika kluba sa Krejven Kotidža je znatno drugačija, pa će se na "pijaci" tražiti iskusniji fudbaleri, a jedan od takvih je član >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mančester junajteda, Kris Smoling.

Navijači Partizana nadaju se da će njihov tim večeras (19.00) u Surdulici proraditi i na gostovanjima, a kvota na dvojku je 1,25, dok je dupla šansa 1X 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnik Surdulica - Partizan

Smoling je karijeru počeo u niželigašu Mejdston junajtedu, da bi 2008. godine stigao u Fulam.

Nakon dve godine u dresu tima iz Londona preselio se na "Old Traford" i do danas upisao 323 nastupa za "Đavole" , postigao je i 18 golova.

Minulog leta je završio na pozajmici u italijanskoj Romi, začuđujuće dobro se snašao na Apeninima, na 37 nastupa postigao je tri pogotka.

Rimljani bi da ga zadrže, prva ponuda je odbijena od strane Junajteda, ali su pregovori nastavljeni.

Za Smolinga je interesovanje pokazao i Njukasl, a čini se da bi povratak na u Fulam takođe mogao da bude zanimljiva opcija za engleskog defanzivca.

Fulham Web: Transfer rumour ~ Defender Chris Smalling https://t.co/6cmB4j5HCt #ffc #fulham #FulhamFC pic.twitter.com/mNaP3RzC3E

— Fulham News 365 (@365Fulham) August 15, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.