FA Kup - Ništa od mančesterskog derbija, Siti ide u Vels

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA Kup - Ništa od mančesterskog derbija, Siti ide u Vels

Neposredno po završetku poslednje utakmice 4. kola FA Kupa između Čelsija i Mančester junajteda izvučeni su parovi četvrtfinala.

Veliki derbi odigran je večeras u okviru četvrtog kola FA Kupa, a Mančester junajted je trijumfom na "Stamford Bridžu" obezbedio plasman u četvrtfinale.

Nedugo zatim obavljen je žreb četvrtfinalnih parova koji nam nije doneo nijedan okršaj giganata, a moglo je da se desi da se ukrste mančesterski klubovi.

Aktuelni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampion Engleske ide na noge članu Čempionšipa Svonsiju, dok je drugoligaš Milvol ugostiti Brajton.

Druga dva para čine premijerligaši. Utakmice četvrtfinala na programu su od 15. do 18. marta, a klubovi koji se plasiraju u polufinale zaradiće po 720.000 funti.

Četvrtfinalni parovi FA Kupa:

Svonsi - Mančester siti

Votford - Kristal Palas

Vulverhempton - Mančester junajted

Milvol - Brajton

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.