Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021, 11:42

Evropska Superliga i navijači izbili Mančester junajtedu iz kase 200.000.000 funti

Kompanija koja je od 1. jula trebalo da bude glavni sponzor na trening opremi odustala od desetogodišnjeg ugovora

Mančester junajted oseća prve finansijske posledice neulaska u Evropsku Superligu. Klub sa Old Trafforda bio je pred potpisvanjem desetogodišnjeg ugovora o sponzorstvu na opremi za trening sa "Hut Group", vrednog 200.000.0000 funti.

Ali kompanija je odustala od sporazuma koji je trebalo da bude ozvaničen 1. jula pošto su su navijači ušli na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stadion u znak protesta protiv vlasnika kluba i igranja u nesuđenom takmičenju, navodi "The Observer".

Brend "Myprotein", u sastavu grupe Hut, nameravao je da zameni "AON" kao glavnog sponzora na trening opremi Crvenih đavola, pošto osmogodišnji ugovor sa osiguravajućom kompanijom vredan 120.000.000 funti, ističe 30. juna.

AON je takođe bio pridodat imenu sportskog kompleksa Junajteda (AON Training Complex).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.