Englez je prva želja, sada je poznata i alternativa, Junajted u pregovorima sa Bajernom!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2020, 18:33

Englez je prva želja, sada je poznata i alternativa, Junajted u pregovorima sa Bajernom!

Ovo nije samo obična spekulacija.

Kako prenosi "The Athletic", Mančester junajted je zainteresovan za krilnog fudbalera minhenskog Bajerna Kingslija Komana.

Bivši igrač Pari sen Žermena i Juventusa je imao česte probleme sa povredom u Minhenu, ali kada god je bio zdrav pokazivao je ozbiljan kvalitet i potencijal.

Bavarci su mu doveli jaku konkurenciju u Liroju Saneu, na šta očigledno u Junajtedu računaju, pa su otvorili i pregovore oko njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << angažovanja.

Ipak, isti izvor navodi da je prva želja "Đavola" Džejdon Sančo iz Borusije Dortmund, ali je veliko pitanje da li će na "Old Trafordu" biti spremni da izdvoje oko 120 miliona evra za njegove usluge, koliko traže "Milioneri".

Tako su spremili i rezervnu opciju, razmatraju da otkupe Komanov ugovor od Bajerna, ali i da ga dovedu na pozajmicu.

Sam fudbaler je zainteresovan, voleo bi da se pridruži zemljacima Pogbi i Marsijalu na "Teatru snova".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted u Bajernu traži alternativu za Sanča

Izvor: B92, 25.Jul.2020, 16:25

Mančester junajted mogao bi da dovede Kingslija Komana na pozajmicu iz Bajerna, ako ne uspe da potpiše ugovor sa Džejdonom Sančom iz Borusije Dortmund...Kako je preneo Atletik, Junajted je zainteresovan za francuskog fudbalera i obavljeni su razgovori oko njegovog prelaska na Old Traford...Nemački...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.