Edinsone, drži se terena, ostavi društvene mreže - Kavanija čeka ozbiljna suspenzija zbog negrita!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 12:53

Edinsone, drži se terena, ostavi društvene mreže - Kavanija čeka ozbiljna suspenzija zbog "negrita"!

Urugvajac ništa nije naučio iz greške Luisa Suareza.

Napadač Mančester junajteda Edinson Kavani mogao bi da se suoči sa velikom kaznom od strane FA zbog posta na Instagramu nakon preokreta u njegovoj režiji na gostovanju u Sautemptonu.

Iskusni urugvajski napadač je dobio šansu u drugom poluvremenu i sa dva gola uz jednu asistenciju doneo preokret "crvenim đavolima" sa 2:0 na konačnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 3:2.

Ipak, nakon meča je objavio Instastori sa fotografijom na kojoj se raduje uz komentar: "Hvala negrito", na kome se zahvaljuje Markusu Rašfordu na asistenciji kog gola u nadoknadi vremena.

Kako navodi Gardijan, Kavani bi zbog toga mogao da dobije minimum tri meča suspenzije s obzirom na to da je Engleska izuzetno rasistički osetljivo područje.

Podsetimo, sličan problem imao je Kavanijev sunarodnik Luis Suarez koji je na isti način oslovio Patrisa Evru.

Suarez je tada dobio kaznu od 40 hiljada funti i osam mečeva suspenzije.

Videćemo da li će u FA biti blagonakloniji prema Kavaniju, a ukoliko bude najblaža moguća menadžer Ole-Gunar Solskjer neće moći da računa na Urugvajca čak do 20. decembra i duela protiv Lidsa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.