Dolazi iz Srbije, sve će da vas pobije! Kapiten Vidić heroj navijača posle meča! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dolazi iz Srbije", sve će da vas pobije! Kapiten Vidić heroj navijača posle meča! (foto)

Pogledajte samo izraz lica...

Jasno je kakva je mržnja između Junajteda i Liverpula, često se to ne može rečima opisati, a i bivši igrači ostanu neprijatelji u studiju.

Nemanja Vidić je prognozirao 2:1 za Junajted pre meča, na kraju nije bio nezadovoljan ni remijem, posle svih pehova i muka koje je Solskjer imao dana. Bitno je da nisu izgubili, a učinili su uslugu i Mančester Sitiju, jer jasno, Liverpul ne sme biti prvak.

Junajted je imao bolje šanse, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako ih je bilo malo, ali Grem Sunes je gledao neku drugu utakmicu.

"Mislim da je Liverpul bio bolji, stalno su bili u kaznenom prostoru rivala", rekao je Sunes, a onda je ugledao Vidića koji zuri u njega.

Slika je obišla Englesku, dobro da mu iznervirani Vida nije uklizao, kako kažu navijači na mrežama.

Iako je Sunes panično gledao ka Vidiću, ovaj nije rekao ni reč.

Voditelj se umešao, uz "pitam se da li će se neko složiti sa vama", na šta je Sunes rekao da je njemu tako izgledalo.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.