Desetogodišnji navijač Junajteda poslao pismo Klopu: Molim vas, izgubite

Izvor: B92, 21.Feb.2020, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetogodišnji navijač Junajteda poslao pismo Klopu: Molim vas, izgubite

Desetogodišnji navijač Mančester junajteda napisao je pismo Klopu u kojem ga je zamolio da Liverpul počne da gubi utakmice.

Liverpul trenutno u ligi ima 16 pobeda zaredom, jednu manje od Sitijevog rekordnog niza, a Redsi jure i Arsenalov niz nepobedivosti, za šta im je potrebno da ostanu nesavladani na narednih devet utakmica.

Darag Karli poslao je pismo Jirgenu Klopu, na koje mu je nemački stručnjak odgovorio.

"Liverpul prečesto pobeđuje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ako pobedite u narednih devet utakmica, onda imate najbolji niz nepobedivosti u istoriji engleskog fudbala. Kao navijač Junajteda veoma sam tužan zbog toga", napisao je Karli.

Nastavio je sa molbom: "Zato, sledeći put kada Liverpul igra nateraj ih da izgube. Treba samo da pustiš da protivnički tim postiže golove. Nadam se da sam te ubedio da ne osvojiš ligu."

Stigao je odgovor od Klopa: "Nažalost, ne mogu da ispunim tvoj zahtev. Koliko god želeo da Liverpul izgubi, moj posao je da uradim sve kako bih pomogao Liverpulu da pobedi, pošto postoje milioni ljudi kojo žele da se to desi i ne smem da ih izneverim."

Nemac je pohvalio mladog Karlija: "Mogu sa siguršnošću da kažem da to neće promeniti tvoju strast za fudbalom i klubom za koji navijaš. Mančester junajted je srećan što te ima. Iako su naši klubovi veliki rivali, mi imamo veliko poštovanje jedan prema drugom. Po meni, to je ono najlepše u fudbalu."

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.