De Laurentis odbio najbolju ponudu u istoriji!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Laurentis odbio najbolju ponudu u istoriji!

Nema popusta, mogao je da sruši svetski rekord, ali ovo je poruka svim zainteresovanim timovima...

Nema popusta, Napoli je odbio još jednu ponudu za svog štopera.

Jedan od najbolji defanzivaca sveta će izgleda ostati pod Vezuvom.

Jer, mogao je da postane najskuplji odbrambeni igrač svih vremena, ali je Aurelio De Laurentis odbio ponudu Mančester Junajteda od 95 miliona evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Kulibali je osnova tima, Senegalac ne ide nigde, osim ako neko ne plati 150 miliona evra. To je teško zamisliti, Kulibali ima tu klauzulu u ugovoru, ali ona stupa na snagu tek narednog leta i važi za klubove van Italije.

Za Senegalca su osim Juventusa što je nemoguća misija, zainteresovani, Junajted, PSŽ, Real, ali je jasno da niko neće platiti pomenutu cenu.

Procenjuje se da bi Kulibali možda mogao da postane prvi defanzivac čiji je transfer plaćen sa tri cifre, ali sa ovakvim stavom kluba, to se neće dogoditi.

Najskuplji do sada je Van Dajk koga je Liverpul Sautemtonu platio oko 85 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.