Bjelsa se ne šali, stiglo pojačanje za Premijer ligu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelsa se ne šali, stiglo pojačanje za Premijer ligu! (foto)

Lids u nastavak sezone ulazi značajno jači.

Ostali su bez Edija Nketije, kojeg je Arsenal vratio kući i kako stoje stvari neće ga ponovo pozajmljivati.

Doveli su na "Eland Roud" ove zime Jana Povedu iz Mančester sitija na pozajmicu, a potpisali su i mladog golmana Kaprila iz Kijeva.

Sada je stiglo još jedno pojačanje, ubedljivo najveće ove zime.

Kako je i na sajtu kluba objavljeno, novi igrač Lids junajteda je francuski napadač Žan-Kevin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ogustan.

U pitanju je momak koji ponikao u Pari sen Žermenu, dve sezone je proveo i u prvom timu "Svetaca" i osvojio u domovini sve što se može osvojiti, prešao je potom u RB Lajpcig za 13 miliona evra i za dve sezone upisao 67 nastupa i postigao 20 golova u dresu "Bikova", igrao je pritom i Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Letos se vratio u domovinu, zaigrao je za Monako kao pozajmljen igrač Lajpciga, upisao je 13 nastupa, pa mu "Kneževi" nisu pravili problem kada se pojavila priča sa Lidsom.

Sada je stigao u Englesku, igraće kao pozajmljen fudbaler Lajpciga za ekipu Marsela Bjelse do kraja sezone, a Lids će potom imati i mogućnost da za dogovoreni novac otkupi njegov ugovor od Nemaca.

Veliko pojačanje, Lids je na dobrom putu da se vrati u Premijer ligu, drugi su na tabeli Čempionšipa nakon 28 kola sa 52 boda, jednim manje od lidera VBA i tri više od Fulama, uz utakmicu manje od ekipe iz Londona.

✍️ #LUFC are delighted to announce the signing of Jean-Kevin Augustin on an initial loan deal from Red Bull Leipzig

— Leeds United (@LUFC) January 27, 2020
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Napadač "namignuo", Junajted i Totenhem na potezu!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 00:43

Želi povratak na Ostrvo...Pomenuti premijerligaši imaju još samo četiri dana da dovedu pojačanje u napadu koji njihovi navijači itekako priželjkju..."Pevci" su ostali bez Kejna na duže vreme, ista je situacija sa Junajtedom i Rašfordom. Vremena je sve manje, imena dosta, ali deluje da će Islam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.