Arapski princ nudi bogatstvo, ali đavoli nisu na prodaju

Izvor: RTS, 21.Okt.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arapski princ nudi bogatstvo, ali "đavoli" nisu na prodaju

Princ Saudijske Arabije Muhamed bin Salman želi da kupi Mančester junajted i za to je spreman da plati pravo malo bogatstvo. Ipak, porodica Glejzer ima jasnu poruku – klub nije na prodaju!
Saudijski princ Muhamed bin Salman želi da postane vlasnik jednog od najpopularnijih fudbalskih kluova na svetu, ali, kako stvari za sada stoje, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u tome neće upeti čak ni za neverovatnu sumu od četiri i po milijarde evra.

Porodica Glejzer, koja je klub preuzela 2005. godine, ne želi da proda klub, a to je potvrdio i izvršni potpredsedik kluba Ed Vudvord.
"Koliko znam, porodica Glejzer nema nameru da prodaje klub. Nedavno su izneli dugoročne planove i, koliko je meni poznato, nije bilo razgovora o bilo kakvoj ceni, niti bilo čemu sličnom", rekao je Vudvord ostrvskim medijima.
Muhamed bin Salman je, navodno, već dva puta slao ponudu za klub, poslednja u vrednosti od tri milijarde evra.
Salmanova ideja je da u investicijama nadmaši šeika iz Abu Dabija, Mansura bin Zajeda, koji je vlasnik gradskog rivala "đavola" – Mančester sitija.
Navijači slavnog engleskog kluba nisu zadovoljni kako porodica Glejzer vodi klub, što su jasno pokazali tokom meča protiv Liverpula – avion je nosio poruku "Ed i dalje neuspešan – Vudvord napolje".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NEPRISTOJNA PONUDA ARAPSKOG PRINCA ZATRESLA OSTRVO: Arapi nude bogatstvo za Junajted, ali Đavoli nisu na prodaju (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Okt.2019, 07:22

Saudijski princ Muhamed bin Salman želi da postane vlasnik jednog od najpopularnijih fudbalskih kluova na svetu, ali, kako stvari za sada stoje, u tome neće upeti čak ni za neverovatnu sumu od četiri i po milijarde evra.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.