Maldivi 2015: Una Grujić otkrila svoju životnu priču! VIDEO

Izvor: Svet plus, 11.Jul.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015: Una Grujić otkrila svoju životnu priču! VIDEO

Plesačica Una Grujić otkrila je svoju životnu priču u rijalitiju Maldivi. Nakon šokandtnog članka u novinama, Una je rešila da otkrije svoju priču.

U toku emisije u rijalitiju Maldivi 2015 pojavio se članak u kom piše da je Una samohrana majka i da ćerku izdržava tako što igra po noćnim klubovima. U tekstu se navodi da je muž ostavio, a plesačica objašnjava da nije bila udata, ali da jeste samohrana majka.

Pored toga, Una Grujić objasinla je da se ne bavi samo plesom u čaši Martinija, već da pored toga ima svoj stan, kola i kafić i da je sve to sama stekla. Poslušajte celu priču:

 
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.