Maldivi 2015: Miljana izluđuje takmičare - izvređala Jelenu Golubović!

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015: Miljana izluđuje takmičare - izvređala Jelenu Golubović!

Miljana Kulić, učesnica rijalitija Maldivi 2015 počela je da pokazuje pravo lice. Nakon nekoliko dana naprasno je počela da uhodi svakog od učesnika, a sve češće počinje i sa vređanjam.

Već na samom početku takmičarka Maldiva iz Niša, jasno je stavila do znanja da joj se ne dopada Igor X,  te je pevača sve vreme ubeđivala kako je on >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ustvari zaljubljen u nju, ali da on ni malo nije njen tip. Takođe je izjavila kako je ona najleša ukućanka u rijalitiju i da su sve ostale dame ljubomorne na nju, što je Ejmi kroz šalu potvrdila. Iako joj je bila uzor, Miljana se zamerila i svojoj prijateljici, Jeleni Golubović, kojoj je rekla da je veoma glupa:

"Znaš, ti si veoma glupa. Mislila sam da si pametna, a ti si ustvari glupa. U pravu su ljudi kad kažu da ti provociraš i nerviraš druge. I mene nerviraš. Mislim da si ušla ovde da mene provociraš. Samo da znaš Gasttozzz je bolji od tebe i zato je pobedio u "Parovima", dodala je i nastavila razgovor sa Mirzom, kome je priznala da je tetovirala obrve i povećala usta.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.