Kaća Živković otkrila tajnu koju je dugo krila

Izvor: Svet, 18.Nov.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća Živković otkrila tajnu koju je dugo krila

Pevačica Katarina Živković izdvojila je više od šest prosečnih srpskih plata kako bi sa drugaricama uživala sedam dana na Maldivima.
Ona je navodno samo za hotel i prevoz, koji uključuje nekoliko avionskih letova i vožnju brodom, dala oko 3.000 evra, a ako uzmemo u obziri svakodnevni trošak na Maldivima, putovanje ju je stajalo i skuplje. S obzirom na to da su Maldivi jedna od najlepših destinacija za odmor pevačica nije žalila novca, ali za nije htela da priča koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je putovanje koštalo.
“Nikada ne govorim o novcu, koliko trošim i na šta trošim, koliko zaradujem. Jedno lepo putovanje mora da vas košta. S obzirom na to da radim od 14. godine, veoma sam sposobna i vredna, radim na sebi, dosta nastupam, mislim da sam zaslužila da sebi priuštim jedno luksuzno putovanje gde ću napuniti baterije za nove radne pobede”, izjavila je Katarina, a potom ispričala kako se provodila na ostrvu koje mnogi zovu rajem na zemlji.
“Već sam jednom bila na Maldivima. To ostrvo je jedno od najlepših mesta za odmor i gde se pune baterije. Da bi se dobro i kvalitetno radilo, htela sam da ponovim te Maldive. Bila sam ovog puta u drugom hotelu. Stvarno sam se odmarala. Pošto obožavam sportove na vodi, vozila sam skutere na vodi, flaj- bord… Posebno mi se dopao sibob, to je podvodni skuter, voziš se pod vodom i gledaš ribice. To me je oduševilo”, ispriča Katarina.
“Vreme je bilo lepo. Put je bio malo naporniji i zbog toga mi je žao što nisam bila malo duže. Preko sam na plaži, uveče uživam u zalasku sunca, jedem dobru hranu, pijem dobro vino, odmaram se, to je i poenta ovakvih putovanja. Ne ideš tamo da bi ludovao. I da hoćeš da luduješ, nemaš gde, ostrvo nije predvideno za tako nešto”, ispričala je Živkoviceva i dodaje da su za nju
Maldivi mesto za prijatelje, ne za dečka.








View this post on Instagram















🌞🌞🌞 #sunkissed #love #tanning #relax #maldives #sand
A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Nov 12, 2019 at 1:46pm PST


svetsvet
The post Kaća Živković otkrila tajnu koju je dugo krila appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"JEDNO LEPO PUTOVANJE MORA DA VAS KOŠTA" Evo koliko je novca srpska pevačica izdvojila za ODMOR IZ SNOVA

Izvor: Blic, 19.Nov.2019, 00:59

Pevačica kaže da je na odmor otišla sa prijateljicama jer bi joj na ovoj egzotičnoj destinaciji bilo dosadno sa partnerom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.