IZBEGAVALE SE NA MAC-u!? Brena i Aleksandra više NISU u DOBRIM ODNOSIMA, a EVO zbog čega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2020, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBEGAVALE SE NA MAC-u!? Brena i Aleksandra više NISU u DOBRIM ODNOSIMA, a EVO zbog čega!

Nesporazum ili nešto drugo?

Pevačica Lepa Brena je navodno nakon prodaje Granda zaradila 7.650.000 evra, a onda je želela da članove svoje uže i šire porodice časti jednim putovanjem u Dubai i na Maldive. Brena je navodno pozvala Filipa i Aleksandru i njenu majku Borku da joj se pridruže, ali je umesto celog aranžmana platila samo avionske karte.

Posle ovog njenog postupka odnosu u porodici Živojinović navodno više nisu isti.

 - Brena je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još početkom decembra pozvala Filipa i Aleksandru da s njom, Bobom i Viktorom idu na odmor početkom 2020. i još je insistirala da s njima pođe i Borka, Aleksandrina majka. Računali su na to da, čim ih je pozvala, ona planira i da plati letovanje, što je bilo i logično, s obzirom na to da je krajem godine prodala preostalih 25 odsto „Granda“ za 7.650.000 evra. Međutim, dan pred polazak na put došla je kod njih i rekla im: „Treba da ponesete po 5.000 evra vas troje da se se plate hoteli“. Filip i Aleksandra su bili šokirani! Rekli su joj kako su shvatili da će ona platiti troškove, pogotovo jer ih je pozvala na odmor koji oni u ovom periodu ne bi ni planirali, na šta je Brena odgovorila: „Pa ja sam platila avionske karte za vas troje 1.800 evra - kaže izvor blizak paru.

- Sve je već bilo dogovoreno i nije bilo šanse da odustanu od putovanja, pa su rešili da joj daju novac za smeštaj. Međutim, Filip i Aleksandra su se jako naljutili na Brenu, pa s njom skoro da nisu ni pričali tokom boravka u Dubaiju i na Maldivima. - Čim su stigli tamo, Filip je dao Breni kovertu s novcem. Posle toga jedva da su se viđali, jer su baš bili povređeni njenim gestom. Kao što ste mogli da primetite, nisu hteli čak ni da se slikaju porodično, što oni obično rade svaki put kad su na odmoru. Borka je uglavnom bila s Filipom i Aleksandrom, dok su Brena i Boba bili posebno. Po dolasku u Beograd nisu se nijednom videli jer njih dvoje izbegavaju susret s maćehom. Ovo je ozbiljno poremetilo njihove porodične odnose i mislim da će se to još više produbiti - zaključio je naš izvor.

 Otkad su se vratili sa odmora, Brena i Prija se navodno nisu  srele, osim na dodeli nagrada MAC, na kojoj su obe nastupile. Došle su odvojeno i navodno nisu komunicirale pred kolegama, iako je Aleksandra kurtoazno aplaudirala dok je starija koleginica nastupala, dok su ranije uvek bile nerazdvojne i na javnim mestima.

 Filipov otac Slobodan Boba Živojinović navodno je razočaran zbog postupka svoje supruge, koji je i doveo do sukoba u porodici, ali je nemoćan. Brena ga ništa nije pitala, novac je kod nje i ona raspolaže njime.

- Boba se o finansijama ništa ne pita. On nije ni znao da je Brena tražila pare od Filipa i Aleksandre, saznao je tek na odmoru za to. Ništa nije mogao da promeni. On je baš tužan zbog toga, ali je potpuno nemoćan - kaže izvor.

SAVRŠENO IZVAJANA POZADINA U PRVOM PLANU! Bekvalčeva raspametila muškarce snimkom iz teretane! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.