Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gori na Maldivima: Kako odmara najtrofejniji fudbaler u istoriji?

U ovom trenutku najtrofejniji fudbaler u istoriji, Brazilac Dani Alves koji u svojim vitrinama ima čak 38 trofeja trenutno odmara od fudbala i uživa na odmoru sa svojom zanosnom suprugom Žoanom Sanc.

Atraktivni par uživa na Maldivima, a fotografiju koju je objavila španska ljepotica putem Instagrama na kojoj se ljubi sa svojim partnerom izazvala je salvu pozitivnih komentara na društvenoj mreži, dok je Dani objavio zanimljiv video na kojem se zaljubljeni par voti biciklom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
toomuchlove #Maldives #relaxtime

Objavu dijeli Joana Sanz (@joanasanz) Srp 30, 2018 u 6:25 PDT

Bivši as Sevilje, Barselone, Juventusa, a danas član Pari Sen Žermena se sa Žoanom tajno vjenčao prošle godine nakon tri godine veze.

Ona je inače veoma uspješan model, a putem Instagrama je prati 546.000 fanova koji svakodnevno uživaju u njenim atraktivnim fotografijama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.