Brena i Boba pokreću NOVI BIZNIS NA MALDIVIMA? U igri veliki novac, a mušterije bi im bili samo bogataši

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 12:16

Brena i Boba pokreću NOVI BIZNIS NA MALDIVIMA? U igri veliki novac, a mušterije bi im bili samo bogataši

Ambiciozno!

Jedna od najvećih ovdašnjih folk zvezda Lepa Brena i Boba Živojinović navodno pokreću biznis na Maldivima, piše Informer.

Pevačica i bivši sportista otputovali su na ovo ostrvo i tamo im je navodno sinula ideja za novi posao. Oni navodno žele da kupe nekoliko apartmana i da ih izdaju jer sezona na Maldivima traje gotovo tokom cele godine.

- Boba je čovek koji samo razmišlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o biznisu, pa čak i kada je na odmoru. On je odmah snimio dve kućice na vodi koje se prodaju i rekao je svojoj supruzi da bi bilo lepo da ih kupe. Nije čak ni video cenu, a već je sve isplanirao. Pošto se druže sa velikim brojem imućnih ljudi, siguran je da bi imali mnogo klijenata sa Balkana - kaže navodno izvor blizak poznatom paru.

On dodaje da su supružnici razgledali te apartmane i da im se mnogo dopadaju:

- Našli su se sa vlasnikom te dve kućice koje su napravljene kao bungalovi. On im je rekao da ima još dodatne apartmane na plaži, koje takođe planira da proda. Boba se baš zagrejao za tu ideju, ali je Brena ta koja se nećka.

Dok su Brena i Boba na Maldivima, Viktor Živojinović vreme provodi na Kopaoniku, a Filip je sa svojom suprugom Aleksandrom Prijović na Zlatiboru. Bilo je planirano da se i pevačica i bivši teniser primire i neko vreme provedu u Srbiji, međutim Boba je iznenadio svoju dragu ovim putovanjem.

Prema tvrdnjama našeg sagovornika, pevačica nije sigurna da li im je potreban još jedan biznis.

- Brena smatra da već imaju dovoljno firmi i da lepo žive, dok Boba stalno razmišlja unapred. On stalno govori da treba da obezbede unuke i praunuke kada su već u situaciji. Sada ubeđuje Brenu da ipak uđu u taj posao, jer je siguran da bi mogli da zarade dobre pare, a i sami bi često dolazili na Maldive - kaže izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.