POSLEDNJE REČI MONSTRUMA IZ RAKOVICE: Posle ovih priča u ćeliji, cimerima je postalo jasno da će se USKORO UBITI!

Izvor: Press, 03.Jan.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJE REČI MONSTRUMA IZ RAKOVICE: Posle ovih priča u ćeliji, cimerima je postalo jasno da će se USKORO UBITI!

Pre nego što je staklom sebi prerezao vrat u ćeliji CZ, Marko Nikolić, koji je ubio bivšu suprugu i sina, cimerima rekao da je zaslužio sve što mu se dešava
Marko Nikolić (43), koji je u julu prošle godine ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihaila (4) i bivšu suprugu Maju (38), preminuo je u subotu uveče u Urgentnom centru. Monstrum je 30. decembra prerezao sebi vrat u zatvorskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ćeliji CZ, gde se mesecima nalazio u pritvoru.
Prema saznanjima Kurira, Nikolić se nekoliko poslednjih dana ponašao drugačije nego ranije, a cimerima sa kojima je delio ćeliju uoči samoubistva rekao je da ne zaslužuje da živi.
- Zaslužio sam sve što mi se dešava! Ceo život sam loš čovek, ne zaslužujem da živim! Zato sam ovde gde sam sada - rekao je navodno Marko Nikolić. Ove poslednje reči koje je progovarao sa cimerima bile su najava da će uskoro presuditi samom sebi.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica ubijene Maje Nikolić: Marko je kukavica, hteli smo da ga osude za zločin

Izvor: Večernje novosti, 04.Jan.2018, 00:15

Porodica ubijene Maje Nikolić o samoubistvu njenog muža Marka Nikolića u zatvoru TAJ čovek je kukavica. Pokazao je da ne može da se suoči sa onim što je uradio našem Mihailu i našoj Maji.Ovim rečima je, za "Novosti", Aleksandar, zet pokojne Maje Nikolić i teča malog Mihaila,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.