POČEO SAM DA BEŽIM OD ŽENA, SMUČILE SU MI SE! Čorba se ŽALIO Maji kako je ogorčen na zadrugarke, pa zaključio kako se one bore samo za OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 09:40

"POČEO SAM DA BEŽIM OD ŽENA, SMUČILE SU MI SE!" Čorba se ŽALIO Maji kako je ogorčen na zadrugarke, pa zaključio kako se one bore samo za OVO!

Trač partija pred spavanje!

U iskrenom razgovoru sa Majom Marinković, Milan Janković Čorba je priznao da se pokajao zbog svađe koju je imao sa Aleksandrom Nikolić.

- Žao mi je posle bilo Aleks - rekao je Čorba.

- Ali kvarna je - dodala je Maja.

- Uopšte nije naivna - rekao je on.

- Onu noć si mogao ovako da si je hteo - dodala je Maja.

- Nisam hteo, smučile su mi se žene ovde. Ovo što sam ovde video, smučile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su mi se žene - priznao je reper.

- Ako ćemo iskreno da pričamo, nisu ni muškarci zlatni - istakla je Marinkovićeva.

- Došli smo u fazu da ja hoću da bežim od žena, a da one hoće da me rastrgnu i meni se povraća od toga. Ja sam mogao zajedno sa njih dve da sam hteo (Aleks i Kristinom). To je baš jadno - poručio je reper.

- Ti si se Kristini svideo, energija i to, a što se ove tiče. Ona je dolazila u tvoj krevet i kad smo mi bili ono. Ti meni nisi bio inat. Ušla jesam da brže prebolim, ali sam se posle zaljubila... - govorila je Marinkovićeva.

- One su se otimale za mene, ne bi verovala - dodao je Čorba.

- Ovde će svašta da se izdešava - poručila je ona.

- Ovo je najcrnji rijaliti - dodao je Čorba.

- Jeste, ja nisam bila ovakva... Ovako mešanje, da jedna devojka bude sa njih 4, 5... Ovi se j*bu za kadar... - pričala je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJA I ČORBA SE OSAMILI! Legli u krevet, pa ga PROVOCIRALA! Zamolila da joj uradi OVO - on je OTRESAO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021

Znaju da naprave šou!..Novi vođa Aleksandra Nikolić izabrala je za ovonedeljne potrčke Maju Marinković i Čorbu, kako bi se videlo da li emocije među njima i dalje postoje...Nakon završene emisije oni su otišli u izolaciju, a zatim započeli konverzaciju...- Što se smeješ, majmune jedan?...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.