Održana humanitarna akcija Mame za mame

Izvor: Blic, 08.Okt.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana humanitarna akcija "Mame za mame"

U okviru rođendanske kapmanje Immo Outlet Centar organizovao je humanitarnu akciju "Mame za mame" u okviru koje su prikupljena sredstva za samohrane mame i njihovu decu. Donaciju Klubu samohranih majki uručila je voditeljka Maja Nikolić.

Humanitarna akcija Immo Outlet Centra počela je 1. septembra i trajala je do prekjuče.

Maja Nikolić, brižna majka troje dece, je prva mama koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svim srcem podržala akciju Immo Outlet Centra i motivisala i druge mama da joj se pridruže.

- Kao majka znam da je za podizanje deteta najvažnija podrška. Neke od nas su u ovom najodgovornijem poslu same. Zato je važno da mislimo jedna na drugu, da razumemo, da budemo spremne da pomognemo. Hvala svim mamama koje su učestvovale u akciji "Mame za mame" i donirale sredstva samohranim majkama i njihovoj deci. Budimo majke, ne samo svojoj deci! - rekla je poznata voditeljka.

Immo Outlet Centar zahvalio je svim mamama koje su u proteklih mesec dana podržale akciju.

- Želeo bih da se zahvalim svima koji su i ovog puta podržali humanitarnu akciju. Trudimo se da uvek najviše pažnje poklonimo deci i njihovim potrebama, nakon akcije „Budimmo Svi Deda Mraz" i donacije koju smo uručili mališanima u Zvečanskoj, želeli smo da kroz akciju „Mame za mame" pomognemo i ovim hrabrim majkama i njihovoj deci. Prikupili smo zaista mnogo vrednih stvari od garderobe, igračaka, školskog pribora, hrane ... koje će nadam se pomoći i bar malo olakšati život ovim mališanima i njihovim majkama - izjavio je Branimir Đurović marketing menadžer Immo Outlet Centra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.