Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2012, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić spreman da preuzme veliko breme vlasti

TITEL -

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić rekao je danas u Titelu da Srbiji treba nova vlast i predsednik koji poznaje svoj narod, koji sa svojim narodom živi i naglasio da je spreman da sa SNS i njenim koalicionim partnerima od 6. maja preuzme veliko breme vlasti i veliku odgovornost.

Okupljenim građanima u centru tog mesta u južnoj Bačkoj, Nikolić je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predizbornom skupu rekao da sve zavisi od njihove olovke 6. maja i podsetio na transparent naprednjaka koji je prethodno video u Baču, a na kome je pisalo "Zgazimo ih olovkom".

Nikolić je rekao da na predstojećim izborima građani kojima je lepo i koji napreduju glasaju za aktuelnu vlast, a oni, kojih je velika većina u Srbiji i koji su u proteklom periodu osiromašeni, glasaće za promene.

Te promene, kako je istakao predsednički kandidat SNS doneće ta stranka sa svojim koalicionim partnerima.

Nikolić je optužio aktuelnu vlast da je proteklih 12 godina obmanjivala građane obećavši im ono što kasnije nije ostvareno i dodao da su građani Srbije "prevareni obećanjima o 200.000 novih radnih mesta ili o tome da će svako dobiti po 1.000 evra od akcija".

On je pozvao građane da 6. maja na izborima na svim nivoima "skinu vlast DOS-a" koji je, kako je rekao, "u proteklom periodu loše vladao i bilo je dobro samo predstavnicima vlasti i kriminalcima".

"Mi smo spremni da preuzmemo odgovornost i da pokrenemo Srbiju", naglasio je Nikolić koji je sa svojim saradnicima i koalicionim partnerima posetio titelski mlin, koji je sada u vlasništvu preduzetnika Radomira Trivunovića.

Veća briga za male privrednike

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da će država "posle promena" 6. maja mnogo veću brigu posvetiti razvoju malih i srednjih preduzeća.

"Za poštenu i uspešnu Srbiju za kakvu se zalaže SNS, mala i srednja preduzeća predstavljaće ekonomsku kičmu napretka našeg društva, a ona će ujedno omogućiti i ravnomeran razvoj naše zemlje", rekao je Nikolić u Mladenovu kod Bačke Palanke, saopštio je SNS.

Nikolić je naveo da će SNS i pre pristupanja Srbije EU primeniti evropske standarde u zemlji, jer odgovorna Vlada ne može, kao što je do sada bio slučaj, čekati skrštenih ruku i ne preduzimati dok Srbiju ne prime u EU, nego Srbija mora da se razvija i do tada.

"Evropa će pre primiti razvijenu i modernu Srbiju, nego Srbiju koja je opterećena ekonomskim i socijalnim problemima i nema nikakav plan da ih reši", rekao je Nikolić.

Nikolić je ponovio i da će "buduća Vlada Srbije" voditi odgovornu politiku prema poljoprivrednim proizvođačima i stvoriti uslove za dugoročnu, razvojnu i transparentnu agrarnu politiku.

"Obezbedićemo veće investicije u poljoprivredu, po prvi put ćemo doneti Zakon o državnim podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju, kojim će se u višegodišnjem periodu znati šta se subvencioniše, pod kojim uslovima i kako će se vršiti kontrola dodele, trošenja i vraćanja sredstava", rekao je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić spreman da preuzme veliko breme vlasti

Izvor: S media, 05.Apr.2012

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić rekao je u Titelu da Srbiji treba nova vlast i predsednik koji poznaje svoj narod, koji sa svojim narodom živi i naglasio da je spreman da sa SNS i njenim koalicionim partnerima od 6. maja preuzme veliko breme vlasti i veliku odgovornost...Nikolić...

Nastavak na S media...

Bilbordi SNS isti kao Tadićevi 2008.

Izvor: S media, 06.Apr.2012, 09:14

Na ulicama Srbije ovih dana su se pojavili bilbordi Srpske napredne stranke, sa likovima Tomislava Nikolića, lidera naprednjaka, i simpatizera ove partije. U oko prvo upada neverovatna sličnost sa bilbordima Demokratske stranke iz 2008, na kojima centralno mesto zauzima Boris Tadić...Od Karića, do...

Nastavak na S media...

Nikolić: Privlačenje investicija imperativ buduće vlade (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Apr.2012

Privlačenje novih investicija biće imperativ rada buduće vlade u kojoj će biti Srpska napredna stranka (SNS), izjavio je predsednik naprednjaka Tomislav Nikolić..."Nove investicije znače i otvaranje novih radnih mesta, a da bi se Srbija razvijala i napredovala potrebni su joj poslovi i ljudi koji...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.