NIJE IMALA OCA, FALI JOJ MUŠKA PAŽNJA! Nakon POLJUPCA Aleks i Janjuša oglasila se NJENA MAJKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 23:51

"NIJE IMALA OCA, FALI JOJ MUŠKA PAŽNJA!" Nakon POLJUPCA Aleks i Janjuša oglasila se NJENA MAJKA

"Žao mi je i što vidim da je mnogi koriste, koriste njenu dobrotu, druže se sa njom samo iz koristi, zbog garderobe!"

Aleksandra Nikolić je učesnica "Zadruge 4", koja je privukla veliku pažnju gledalaca, pa svakodnevno izaziva reakcije, kako kod publike, tako i zadrugara. Od samog početka rijalitija polemisalo se o njenom prijateljstvu sa Markom Janjuševićem Janjušem, naročito kada je ušla i Maja Marinković, koja je sve vreme tvrdila da su spolja bili i intimni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako su Maja i Janjuš raskinuli, Aleksandra je ponovo u prisnim odnosima sa bivšim košarkašem, pa mnogi nagađaju da je samo pitanje vremena kada će oni ozvaničiti svoju vezu. Upravo povodom toga se oglasila i Aleksandrina majka, Slovenka, koja je iskreno prokomentarisala njihovu relaciju:

- Ona je preživela u rijalitiju ozbiljne napade i prolazila je kroz mnogo toga. Samo za sebe mogu da garantujem, ali sa moje tačke gledišta od toga nema ništa. Oni su prijatelji, Janjuš poznaje i njenu sestru, ali i mene. Zna Aleksandrinu priču i kroz kakvu smo golgotu prolazili i tu je za nju, kao njena zaštita. - rekla je Aleksandrina majka, pa nastavila:

- Aleksandra je takva, potreban joj je zagrljaj. Kako nikada u životu nije imala figuru oca, fali joj ta muška pažnja i zaštita, zato joj prija Janjuš. Ja sam i u kontaktu sa njegovom majkom, žena bi najviše volela da se vrati svojoj supruzi i detetu, naravno, kao i svaka majka, a to bih i ja volela - počela je Aleksandrina majka, pa dodala.

- Moja Aleksandra je jako dobra, mislim da je jedino volela Filipa, čak mislim da ga i dalje voli. Ne znam da li grešim, ali poznajem njeno srce. Oni su potpuno isti, prava je šteta što su raskinuli i što je dolazilo do onakvih sukoba. Meni, kao majci, jeste žao. Žao mi je i što vidim da je mnogi koriste, koriste njenu dobrotu, druže se sa njom samo iz koristi, zbog garderobe - objasnila je njena majka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.