NE VERUJEM TI, KAKO DA ZNAM DA ĆEŠ BITI NORMALAN? Aleks se plaši da će je Car opet PREVARITI, on joj obećao OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 10:00

"NE VERUJEM TI, KAKO DA ZNAM DA ĆEŠ BITI NORMALAN?" Aleks se plaši da će je Car opet PREVARITI, on joj obećao OVO

Poveli ozbiljan razgovor o njihovim emocijama!

Filip Car i Aleksandra Nikolić su noćas tokom žurke rešili da zakopaju ratne sekire i da pokušaju da obnove njihovo druženje. Nakon što se žurka završila, njih dvoje su zajedno otišli u rehab kako bi pričali o njihovom odnosu i pomirenju.

- Ja tebi ništa ne verujem. Kako da znam da ćeš biti normalan? -upitala je Aleks.

- Ko tebi može biti u glavi, Milica, Maja, bilo ko? Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mene sprečava da budem sa njima? Nemoj da napraviš grešku prema meni. Ja sam se prvi put zaj*bao što ti nisam iskreno rekao šta mi smeta, svaki put ću ti iskreno reći šta je -rekao je Car.

- Znaš da sam iskren prema tebi i da imam emociju, osetila si ti mene - rekao je Car.

- Ja ne znam da li ti mene lažeš - kazala je Aleks.

- Kažem ti da mi veruješ, ja sam iskren. Da li možeš izdržati ono što tražim od tebe? Mnogo će teško biti, ne lažem te. Da li ti to možeš, to ja ne znam - rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku:
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.