Kakva ludnica! Spisak učesnika Zadruge 3 sve veći! Bivša ministarka, poznati estradni par i seks bombe!

Izvor: 011vodič.com, 26.Jul.2019, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva ludnica! Spisak učesnika Zadruge 3 sve veći! Bivša ministarka, poznati estradni par i seks bombe!

Pevačica Maja Nikolić, starleta i kreatorka Nataša Šavija i bivša članica grupe „Models“ Ivana Stamenković Sindi zvezde su „Zadruge 3“! Pored ove tri učesnice, u septembru bi trebalo da se u Šimanovce usele i snaja i brat Davida Dragojevića – Dalila i Dejan Dragojević. – Mnoge poznate ličnosti danima idu na pregovore u Pink, a neki od njih su već potpisali ugovore. Čelnici ružičaste televizije su među prvima pričali sa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Majom Nikolić. Od nje se očekuje da bude britka na jeziku kao u „Farmi“. Odbila je učešće u prve dve sezone „Zadruge“ jer je želela da se posveti sinovima ali sada se vraća u igru – otkriva dobro obavešteni izvor. Šavija i Sindi su već počele da se spremaju za kamere. „Nataša se proslavila u „Parovima“ i spremna je da se opet okuša u rijalitiju. Ona je zaljubljive prirode, pa ne bi čudilo da ima romansu u „Zadruzi“. Ivana se, sa druge strane, odlično pokazala u „Velikom bratu“ pre šest godina. Potom je nestala sa javne scene zbog suđenja sa bivšim suprugom, kog je optužila za nasilje u porodici, ali se sada oporavila od svega i jedva čeka ulazak u rijaliti“, kaže sagovornik. Prema njegovim rečima, Pinkov kec u rukavu su Dalila i njen muž Dejan. – Njih dvoje su takmičari „Zadruge 2“ stalno spominjali jer je Davidova bivša verenica Aleksandra bila u ratu sa njima. Braća David i Dejan su se napokon pomirila, a Dalila je obećala produkciji da će javno raskrinkati Subotićevu. Rekla im je da je sigurna da će oni biti prave zvezde ove sezonei da će napraviti dar-mar pred kamerama – priča izvor za Informer.rs. Pored njih, na spisku potencijalnih učesnika su i Zoran Šumadinac, Gabrijela Pejčev, Bojan Tomović, Stefan Karić, Dara Bubamara, Katarina Živković i Jelena Jevremović. Na imanju će biti i stari učesnici Mina Vrbaški, Lazar Jeremić, Bane Čolak, Bora […] More
The post Kakva ludnica! Spisak učesnika Zadruge 3 sve veći! Bivša ministarka, poznati estradni par i seks bombe! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.