ĐOGANIJEVA PROZVALA MAJU I JANJUŠA: Prizor sa SVADBE koji niko nije video, PONOR! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 12:34

ĐOGANIJEVA PROZVALA MAJU I JANJUŠA: Prizor sa SVADBE koji niko nije video, PONOR! (VIDEO)

Pljušte komentari!

Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš izrazili su želju da se venčaju u rijaliti programu "Zadruga", a Veliki šef im je ispunio tu želju. Prošle nedelje je upriličeno slavlje na imanju u Šimanovcima, a gledaoci kraj malih ekrana su uživali u dobroj muzici i pozitivnoj atmosferi.

Međutim, Maja Marinković nije bila oduševljena ovom idejom te je napravila niz ljubomornih scena. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti zbog njenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sukoba sa mladoženjom.

Zadrugari su uživali u bogatoj trpezi dok su ih zabavljali Marko Bulat i Jana Todorović. Događaji sa svadbe su se prepričavali danima, a mnogi klipovi  koji su tada nastali su postali viralni.

Vesna Đogani je pomno pratila venčanje Aleksandre i Janjuša. Na svom Instagram profilu podelila je urnebesan snimak koji je montiran tako da se u pozadini čuje njena pesma "Hej tugo moja" čiji tekst prati dešavanja u Beloj kući.

Na ovaj način Vesna je prozvala ovaj ljubavni trougao, a komentari ispod klipa samo su se nizali.

 Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.