Sve ljubavi Šer: Tom Kruz je jedan od najboljih ljubavnika, Kilmer...

Izvor: B92, 18.Sep.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve ljubavi Šer: Tom Kruz je jedan od najboljih ljubavnika, Kilmer...

Američka pevačica i glumica Šer priznala je da je svojevremeno imala kratku romansu sa kolegom Tomom Kruzom. Upoznali su se na venčanju Šona Pena i Madone, a ono što ih je spojilo je, kako kaže glumica, disleksija.

Šer je priznala da je uživala u toj vezi i da su oboje osetili privlačnost kada su se prvi put upoznali 1985. godine. Interesantno je da su se upoznali tokom Madoninog venčanja sa Šonom Penom u Malibuu te godine, kada je Tom imao 22 godine i bio poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po filmu "Risky Business". Ipak, ono što ih je zbližilo, bila je disleksija, prenosi Pipl.

"Gomila ljudi sa disleksijom bila je pozvana u Belu kuću, a Tom i ja smo oboje disleksični. Nismo odmah započeli vezu, ali smo se tu definitivno konektovali."

Ona kaže da ga smatra jednim od pet najboljih ljubavnika sa kojima je bila. Tvrdi da su ostali u kontaktu, ali da ne pričaju o njegovim verovanjima, jer ona to "ne razume".

Ona je pomenula i vezu sa Valom Kilmerom, dodavši da "dok su se ljubili, imala je osećaj da će joj se glava otkinuti od tela", dok je za Roba Kamiletija, njujorškog pekara i glumca, rekla da je verovatno njena prava ljubav. Ona je priznala da kao izuzetne ljubavnike pamti i Sonija Bonoa, Ričija Samboru i Džina Simonsa.

Šer, koja sada ima 72 godine, požalila se Kordinu da sada ima prilično jadan ljubavni život, tako da "ove nedelje, nažalost, nema dečka, ali ga intenzivno traži".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šer progovorila o svojim vezama

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2018

Američka pjevačica i glumica Šer priznala je da je svojevremeno imala kratku romansu sa kolegom Tomom Kruzom. Upoznali su se na vjenčanju Šona Pena i Madone, a ono što ih je spojilo je, kako kaže glumica, disleksija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.