NEZASITA BAKA: Madona šeta 36 godina mlađeg dečka, a njen stav o vezama je jasan - uvek joj treba JOŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2021, 12:51

NEZASITA BAKA: Madona šeta 36 godina mlađeg dečka, a njen stav o vezama je jasan - uvek joj treba JOŠ!

Zna šta želi.

Madona (63) je na sceni preko 40 godina i svojim životom, izborom ljubavnika, ali i izgledom uvek šokira javnost i pomera granice.

Ovih dana tako svetska javnost komentariše njenu transformaciju i vezu sa 36 godina mlađim muškarcem.

Kad je izgled u pitanju, jedan komentar se izdvaja: „Više nije ljudsko biće. Liči na vanzemaljca!“

A što se muškarca, tj. dečaka tiče, ljudi su ovde jednoglasni: „Šta će joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to dete?“

2004. godine Madona je za časopis Opre Vinfri dala opširnu izjavu, u kojoj je između ostalog rekla:

„Svako od nas je odgovoran za ono što nam se dešava u životu. Kad se dogode dobre stvari – osvojimo nagrade, upoznamo ljubavi svog života ili dobijemo unapređenje – mi preuzmemo odgovornost za to. Ali kada se dese loše stvari – dobijemo otkaz ili se razvedemo – često krivimo druge. Sada razumem da iz tih stvari mogu da izvučem nešto pozitivno, ali mogu izvući i negativno“, rekla je Madona, a onda i objasnila šta za nju znače njene prošle veze.

„Što se tiče mojih prošlih veza, naučila sam sada da iz veze izvučem najbolje za sebe. Uzmem tu čežnju nove ljubavi, to traženje, žudnju… To je razlog zašto sam nezasita za znanjem, traženjem. Želim da se napunim energijom iz tih veza.“
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.