Madona je kraljica botoksa, a Hajdi Montag Frankenštajn

Izvor: Blic, 06.Feb.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona je kraljica botoksa, a Hajdi Montag Frankenštajn

Odmah po objavljivanju rezultata ovogodišnje ankete o najpoželjnijoj ženi na svetu, muški magazin "Ask.Men" izbacio je i rezultate ankete o najnepoželjnijim ženama na svetu. Na listi 10 najiritantnijih ženskih osoba nalaze se Madona, Keša, Kloe Kardašijan, Majli Sajrus, Lindzi Lohan...

Iako je neslavno prvo mesto na listi najnepoželjnijih zauzela bivša guvernerka Aljaske Sara Palin, kritičari su prema njoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << možda bili i najblaži jer su ostale žene sa liste "Počašćene" ne baš laskavim komentarima.

Tako je Madona nazavana "kraljicom botksa", rialiti zvezda Hajdi Montag "savremenim Frankenštajnom", a pevačica Keša "lošom kopijom Ledi Gage".

Zvezda serijala "Hana Montana" Majli Sajrus prozvana je zbog svog nedoličnog ponašanja i oskudnog odevanja, čime šalje potpuno pogrešnu sliku mladim naraštajima.

Na ovom spisku se nalazi i bivša "Plejboj zečica" Holi Medison iz prostog razloga što je javno pokazala svoje razočaranje kada ju je Hju Hefner zamenio mlađom plavušom, a ogorčenost nikako ne pristaje jednoj "zečici", zaključili su u Ask.Men-u.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Madona je kraljica botoksa, a Hajdi Montag Frankenštajn

Izvor: Lola.rs, 07.Feb.2011, 16:40

Odmah po objavljivanju rezultata ovogodišnje ankete o najpoželjnijoj ženi na svetu, muški magazin "Ask.Men" izbacio je i rezultate ankete o najnepoželjnijim ženama na svetu. Na listi 10 najiritantnijih ženskih osoba nalaze ..

Nastavak na Lola.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.