TAJKUNKA: Madona postala milijarderka!

Izvor: Kurir, 27.Mar.2013, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJKUNKA: Madona postala milijarderka!

Pre dve godine imala je 700 miliona dolara, ali je pop kraljica umela mudro da investira svoj novac

LOS ANĐELES - "Materijalna devojka" je konačno uspela da premaši prag od milijardu dolara!

Američka pevačica se tako u 54. godini života pridružila ekskluzivnom klubu poznatih ličnosti sa desetocifrenim bankovnim računom.

Pre dve godine, Madonina imovina je bila procenjena na 700 miliona dolara, ali je pop kraljica, poznata i kao vešta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poslovna žena, umela mudro da investira svoj novac i tako da svoj imetak za kratko vreme uveća na milijardu.

Pevačica je inkasirala 10 miliona dolara od reklame za votku "Smirnof", a njen parfem "Truth of Dare" joj je doneo dodatnih 60 miliona dolara.

Ulaganje u lanac fitnes klubova "Hard Candy" se, takođe, pokazalo unosno, kao i ulaganje u dijetetski napitak "Vita Coco". Ne treba zanemariti ni prihod od prodaje albuma "MDNA", kao ni zaradu od svetske turneje koja joj je donela više od 305 miliona dolara.

Pop zveda, međutim, ne namerava da stane na tome. Prema mišljenju stručnjaka, Madona bi mogla da zaradi još nekoliko miliona samo u toku ove godine sa svojom kolekcijom odeće indikativnog naziva - "Material Girl".
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madona postala milijarderka

Izvor: Dzungla.org, 27.Mar.2013

LOS ANĐELES – „Materijalna devojka“ je konačno uspela da premaši prag od milijardu dolara. Američka pevačica se tako u 54. godini života pridružila ekskluzivnom klubu poznatih ličnosti sa desetocifrenim bankovnim računom. Pre dve godine, Madonina imovina je bila procenjena na 700 miliona...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.