Čime se zapravo bave poznati: Ko je profesor na fakultetu, a ko uspešan biznismen?

Izvor: B92, 03.Nov.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čime se zapravo bave poznati: Ko je profesor na fakultetu, a ko uspešan biznismen?

Nekada je teško zamisliti da naše omiljene zvezde rade bilo šta drugo osim onoga što mi vidimo na TV-u.

Teško da možemo zamisliti Madonu kako piše priče za decu ili da Metju MekGonahi predaje na fakultetu. Ali, u Holivudu je sve moguće. Metju MekGonahi radi kao profesor na Univerzitetu u Teksasu. On od jesenjeg semestra predaje na odseku za Radio-televiziju i to predmete vezane za filmsku umetnost i pisanje scenarija.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Madona osim što je vrhunska pop zvezda, ona je i autorka dečjih knjiga. Tokom godina napisala je ne jednu već nekoliko knjiga za decu. Njene se priče fokusiraju na moć devojčica i šalju poruke u kojima im se savetuje da prihvate i zavole sebe onakve kakve jesu.

Džastin Timberlejk osim što je sjajan muzičar ima i svoju vlastiti društvenu mrežu. Naime on je novi vlasnik Myspace-a. Glumac Tom Selek ima ranč s avokadom od 20 hektara, a Sandra Bulok je vlasnica pekare u Ostinu. Stiven Sigal radi kao običan policajac, a dugo godina bio je zamenik načelnika u okrugu Džeferson.

Lejdi Gaga je napisala kuvar pun ukusnih italijanskih recepata. Njena knjiga zove se "Joanne Trattoria". Inače njen otac je vlasnik restorana "Joanne Trattoria" u Njujorku. U knjizi pevačica piše i o svojoj porodičnoj tradiciji kada je kulinarstvo u pitanju.

Ekscentrična rok zvezda, Merlin Menson, osim muzike, voli i slikarstvo. Imao je čak i umetničku izložbu u Beču, piše klix.ba. Tokom intervjua rekao je da je prilično razočaran kako se postupa prema umetnicima, te da je za njega slikarstvo nešto čisto.

Ešton Kučer nije samo dobar glumac, već je i sjajan poslovni čovek koji je uspeo da umnoži svoje milione dobrim ulaganjima. Najveća dobit je stigla od njegovog udela u Skype-u i Airbnb-u. Investirao je i u Spotify.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.