Zverev prvi finalista u Londonu

Izvor: RTS, 17.Nov.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverev prvi finalista u Londonu

Aleksandar Zverev je nadigrao Rodžera Federera sa 2:0 (7:5, 7:6) u prvom polufinalnom meču završnog turnira u Londonu. Drugi polufinalista biće pobednik duela u kome se sastaju Novak Đoković i Kevin Anderson. Meč počinje u 21 sat, direktan prenos je na našem Prvom programu. Strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem poralu.
Oba tenisera su sigurno i samouvereno ušla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u meč, a u više nego ravnopravnoj borbi o pobedniku su odlučile nijanse i veća koncetracija Aleksandra Zvereva do samog finiša meča.

Nemački teniser Aleksandar Zverev je posle duge ravnopravne borbe uspeo u samom finišu seta da osvoji brejk i posle 7:5 povede sa 1:0 u setovima.
Više nego ravnopravna igra je nastavljena i u drugom setu, a pobednika je odlučio taj-brejk u čijem finišu je opet Zverev bio koncentrisaniji i uspeo da Federeru uzme poen za mini brejk za 6:5. Potom je meč rešio u svoju korist već prvim svojim servisom za 7:5 u taj-brejku.
Mladi nemački teniser se prvi put u karijeri plasirao u finale završnog Mastersa posle sat i 35 minuta igre. 
Prvi finalista završnog turnira u Londonu Aleksandar Zverev saznaće ko će mu biti rival u finalu posle večerašnjeg meča Novaka Đokovića i Kevina Andersona.
Meč počinje u 21 sat, direktan prenos je na našem Prvom programu. Strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem poralu.
Pogledaj vesti o: London,   Federer,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

London: Zverev prvi finalista završnog turnira!

Izvor: N1 televizija, 17.Nov.2018

Nemački teniser Aleksandar Zverev prvi je finalista završnog Masters turnira u Londonu, pošto je u polufinalu bio bolji od Rodžera Federera rezultatom 2:0 (7:5, 7:6)...Uskoro opširnije....Zverev je nakon pobeda protiv Marina Čilića i Džona Iznera postao najmlađi teniser u polufinalu završnog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.